Aanmelden (digitale) collecte

€ 0,00

Voor dit artikel worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

 

Gemeenten binnen de Protestantse Kerk in Nederland kunnen na aanmelding en inrichting hun gemeenteleden in de gelegenheid stellen om de collecte of de donatie/gift per iDEAL te betalen. Let op: Het betreft een donatie/gift voor alle collectes. Bij het doorgeven van voorbeeldbedragen hiermee s.v.p. rekening houden.

Het aanmelden is vergelijkbaar met het bestellen van een artikel.

In aanvulling op de aanmelding, ontvangen wij graag per mail een kopie van de te koppelen rekening-courant (voor verificatie van de naam en het nummer) en eventuele herkenbare afbeelding van uw gemeente (via mailadres: prins@skggouda.nl).

Bij het doorgeven van de collecte doorloopt u een aantal schermen:

1. Scherm met informatie over de collecte en samenvatting. Verzoek om alle velden in te vullen. Voorbeeldbedragen kunnen bijvoorbeeld de bedragen van collectebonnen of collectemunten zijn. Hierbij wel bedenken dat het nu meerdere collecten betreft.

2. Aanmaak account. Advies is om te kiezen voor "Gegevens bezoeker eerste keer" en onderin niet te kiezen voor aanmaak account.

3. Overige informatie, zoals adresgegevens en afronden bestelling.

Aandachtspunten bij de bestelling:

1. Als na het bevestigen op de knop "bestellen" hetzelfde scherm verschijnt, dan zijn niet alle (verplichte) velden ingevuld. Vriendelijk verzoek om dit te doen anders komt de aanvraag niet door.

2. Het popupvenster moet actief zijn om verder te kunnen met het bestellen.

 

 

 

 

 

Aanmelden (digitale) collecte
Prijs 0,00
Verzamelnaam collecten *
Korte beschrijving *
Voorbeeldbedragen *
Naam rekening-courant *
IBAN *
Naam contactpersoon *
Naam Gemeente *
  (Even geduld, voorraad aan het controleren)

* verplichte veld(en)

Share |